logo
loading

Servicii web

Programare web

Experienţa acumulată în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii web, ne recomandă ca un furnizor şi dezvoltator de soluţii software complexe la cheie.

Design Web

Fie că doriţi un site web cu design simplu sau unul cu design elaborat, vă oferim soluţii complete care vă vor ajuta să duceţi la bun sfârşit obiectivele.

Găzduire web

Oricare ar fi necesităţile dvs. de găzduire, pentru un simplu site, sau servere dedicate, vă putem oferi pachete complete de găzduire.

Înregistrare domenii

Alegeţi-vă un nume de domeniu pe care să găzduiţi site-ul care să reprezinte afacerea, produsele sau serviciile pe care le oferiţi.

Îmbunătățește-ți imaginea online!

Servicii conexe

Consultanță online

Pentru clienții noștri ne-am făcut întotdeauna timp pentru a explica și prezenta specificațiile serviciilor web oferite pentru ca aceștia să poată face alegerile cele mai bune, cu performanțe maxime pentru afacerea lor.

Managementul reputației

Ca o componentă a serviciilor de optimizare web, managementul reputației vine in ajutorul companiilor, dar și a persoanelor fizice care vor fie să-și îmbunătățească, fie să-și amelioreze prezența online.

Marketing online

Promovare Web

Simpla prezenţă a site-ului firmei dvs. pe internet este un prim pas. Pasul următor este să vă faceţi cunoscut. Noi vă putem ajuta să realizaţi acest lucru.

Innovative Web Services vă poate oferi servicii de promovare web prin două modalităţi: campanii de publicitate în portofoliul propriu de website-uri si campanii de promovare în rețeaua Google, prin programul Google AdWords.

promovare web >>
Optimizare Web

În ultimii ani, mediul online a făcut un mare salt înainte în dezvoltarea diverselor site-uri care, la rândul său a condus la dezvoltarea motoarelor de căutare. Datorită acestor motoare de căutare, promovarea web a suferit, și ea, schimbări majore față de metodele anterioare. Acum, dacă doriți să vă faceți populare produsele listate pe site-ul dvs., trebuie să știți cum să le puneți pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare, precum Google, Yahoo, Bing etc. Din fericire, noi vă putem ajuta în această privință.

optimizare web >>