logo
loading

Promovare web

Innovative Web Services vă poate oferi servicii de promovare web prin două modalităţi
Campanii de promovare în directoare, portaluri

În scopul unei mai bune poziţionări în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SEO), pe lângă optimizarea conţinutului paginilor, este necesară şi o optimizare off-page. Aceasta înseamnă că, pe langă procedurile de optimizare ce se pot aplica în crearea paginilor website-ului dvs., trebuie aplicate si proceduri de optimizare ce nu mai ţin de conţinutul acestora.

Printr-o bună campanie de promovare în listele de directoare web şi portaluri, se pot obtine rezultate foarte bune în ceea ce priveşte optimizarea off-page.

Pentru a putea primi maximum de beneficii, vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea stabili care este forma optimă de prezentare a campaniei dvs. de publicitate.

Campanii de publicitate în portofoliul propriu de website-uri

IWS dispune de un portofoliu de website-uri în care vă puteţi alege să vă plasaţi banner-ul sau reclama dvs., beneficiind, astfel, de afluenţa de vizitatori pe care o au alte website-uri.

De asemenea, IWS dispune de un sistem complet automatizat de plasare a reclamelor, de urmărire a numărului de afişări şi/sau click-uri pe reclamele dvs. Acelaşi sistem poate fi configurat să vă trimită, prin e-mail, rapoarte zilnice, săptămânale sau lunare care să conţină statistici despre reclama dvs.

În funcţie de bugetul alocat, vă puteţi alege numărul de afişări ale reclamei dvs. in paginile website-urilor din portofoliul de publicitate. De asemenea, în funcţie de disponibilitatea acestora, vă puteţi alege şi poziţionarea reclamei dvs. în paginile website-urilor din portofoliul IWS.

Tarifarea, în cazul afişărilor, se face la o mie de afişări şi este în funcţie de o serie de factori, precum:

  • ratecard-ul website-ului ales
  • numarul total de afişări contractat (la un numar mare de afişări se acordă discount)
  • page rank-ul paginilor in care aţi ales să se plaseze reclama
  • traficul raportat de o terţă parte pentru zona în care aţi ales să vă plasaţi reclama

Strategii de marketing

vă oferim consiliere în web marketing

Web Marketing

Google AdWords

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet lacus id sem porttitor convallis. Fusce sit amet dapibus urna. Nullam sit amet libero non tortor semper pellentesque. Curabitur in pharetra ex.

cere o ofertă >>
Facebook Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet lacus id sem porttitor convallis. Fusce sit amet dapibus urna. Nullam sit amet libero non tortor semper pellentesque. Curabitur in pharetra ex.

cere o ofertă >>