logo
loading

Optimizare web - SEO

Optimizare pentru motoarele de căutare

Optimizare profesională, etică, ale cărei efecte durează în timp
Optimizarea pentru motoarele de căutare

Deoarece credem că scopul unei campanii de optimizare este obținerea de rezultate cât mai bune și care să dureze în timp, firma noastră realizează optimizarea doar prin metode acceptate, prin care nu punem în pericol existența site-ului dumneavoastră. Informațiile personale, chiar și faptul că site-ul a fost optimizat, nu sunt facute publice. Am ales soluția aceasta pentru a nu creea potențialilor clienții ai companiei ideea că site-ul a fost conceput special pentru ai atrage.

Serviciul de pozitionare in motoarele de cautare

Optimizarea oferită de noi garantează un serviciu realizat profesional, ce respectă codul etic al optimizatorilor, fără folosirea tehnicilor interzise. De aceea, ceea ce oferim noi, poate garanta rămânerea în top 10, pentru perioade îndelungate de timp, ce se pot întinde pe parcursul anilor. De multe ori, recomandările și auditul oferit de noi au dus la poziții mai bune, decât orice așteptări ale clientului.

Optimizarea pentru motoarele de căutare oferită de firma noastră înseamnă:
  • Cercetarea cuvintelor cheie, folosind servicii profesionale precum Wordtracker, Overture, precum si unelte proprii;
  • Validarea codului paginilor web;
  • Dezvoltare de continut pentru a ridica relevanta cuvintelor cheie;
  • Optimizarea tag-urilor responsabile de o mai buna pozitionare;
  • Inscrierea in directoare de cautare si motoare de cautare;
  • Monitorizarea privind indexarea paginilor de catre motoarele de cautare;
  • Rapoarte privind pozitionarea in motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie.

Strategii de marketing

vă oferim consiliere în web marketing

SEO, SEM

Durata optimizării, rezultate și prețuri

Campania de optimizare parcursul a minim nouă luni. Deoarece rezultatele sunt vizibile după o perioadă de la 6 la 12 luni, acesta este minimul contractual acceptat de firma noastră. Rezultatele obținute diferă de la un motor de căutare la altul și pot varia în timp cu câteva poziții, chiar și pentru acelasi motor de căutare, în funcție de intervenția altor site-uri pe piață, de centrele de date folosite la afișarea rezultatelor, dar în general fluctuațiile sunt până în 5 poziții.
Optimizarea se face pe baza algoritmilor actuali de căutare, firma noastră garantând poziții de top, doar în condițiile în care nu apar modificări majore în acești algoritmi de pozitionare sau dacă nu se intervine cu modificări asupra paginilor create de noi.

Optimizarea - un proces lent

Procesul de optimizare durează câteva luni, deoarece motoarele de căutare nu-și actualizează complet baza de date decât la un interval de minim 3 luni. De asemenea timpul de indexare al noilor pagini poate fi și acesta destul de ridicat. În cazul site-urilor foarte noi, sub un an de zile, este foarte probabil ca rezultatele să fie mai puțin semnificative până va trece de perioada de un an de zile. De asemenea actulizarea paginilor modificate complet poate întârzia câteva luni. Pentru cuvintele cheie cu o competitivitate ridicată, includem și campanie de link building care dă rezultate, după minim șase luni. De aceea nu putem garanta nici un fel de rezultat mai devreme de această perioadă. Răbdarea este necesară pe parcursul acestui proces, rezultatele neapărând imediat, din păcate.