logo
loading

Innovative Web Services

Suntem mândri să ne putem prezenta în fața dvs.!

Innovative Web Services nu este doar o firma, este o echipă, o familie. Suntem un grup de oameni tineri, profesionişti, cu foarte multă imaginaţie. Suntem siguri că vă putem ajuta afacerea.

Într-un cuvânt, Inovativ.

Bazele IWS s-au pus începând cu anul 2004, la Bucureşti, iar în martie 2005, se semnează un contract de consultanţă exclusivă cu firma Innovative Trends Corporation, pe baza căruia se schimbă denumirea firmei în Innovative Web Services S.R.L.

Pe parcursul anului 2005 sunt făcute investiţii masive în logistică, sunt scoase noi locuri de muncă la concurs şi se lansează noi proiecte cu un succes deosebit.

Fii pe val!

Noi vă putem ajuta să faceți primii pași pe Internet sau să vă îmbunătățiți imaginea, dacă aveți deja o prezență web.

Misiunea noastră

Cea mai importantă misiune pe care trebuie să o îndeplinească orice societate, indiferent de domeniul de activitate este să satisfacă cerinţele clienţilor săi.

Misiunea noastră este să vedem lucrurile prin ochii clienţilor dumneavoastră, să le identificăm nevoile şi să acoperim întreaga gamă.

Innovative Web Services şi-a creat o bună imagine datorită profesionalismului de care a dat dovadă în relaţiile cu partenerii, angajaţii şi colaboratorii săi dezvoltându-se împreună cu aceştia.

Utilizatorilor produselor şi serviciilor IWS le-a fost câştigată încrederea, findu-le dovedit neîncetat că, în IWS, găsesc, tot timpul, un partener de încredere, loial, serviabil şi, nu în ultimul rând, foarte informat.

Profesionalismul, amabilitatea, serviabilitatea reprezintă obiectivele noastre primordiale. Indiferent de sectorul în care acţionează, fiecare membru al echipei IWS are un aport important la performanţele de ansamblu ale organizaţiei. Pentru că noi suntem de părere că, pentru a-şi putea îndeplini obligaţiile faţă de client, orice angajat trebuie să fie, mai întâi multumit cu şi de ceea ce face, şi să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă cu firma şi proiectele sale.

Suntem de părere că numai menţinând un mediu calm şi transparent putem ascede către proiecte de o anvergura deosebită şi complexitate mărită. În acest spirit conducerea executivă IWS, pune la dispoziţia angajaţilor, a partenerilor sau clienţilor săi orice date privind activitatea în decursul timpului. De altfel, ne mândrim cu faptul că practicăm o astfel de transparenţă faţă de partenerii noştri, clienţi sau membri ai echipei.

mai mult >>

Echipa noastră

Schema de organizare cuprinde:

Consiliul de conducere format din directorul general, director executiv şi director financiar, precum şi Departamentele: PR - Marketing - Vânzări - Tehnic - Editorial.

Director General

Dacă stau să mă gândesc de unde am plecat, ar trebui să fiu foarte mulţumit de unde s-a ajuns, dar nu sunt, pentru că nu îmi permit să las garda jos. Clienţii noştri trebuie să primească ce e mai bun. ... ... S-a creat o echipă care funcţionează atât de bine încât şi dacă aş vrea nu aş putea sş o destabilizez. Cred cu tărie că nu banii schimbă lumea. Lucrurile sunt schimbate cu bani, lumea se schimbă cu PASIUNE. Pasiunea de a face lucrurile bine. Banii vin ca o consecinţă.

Dragoş Pufu

Director executiv

IWS nu a fost niciodată un job. Job aveam şi înainte de a începe la IWS. Două. Am venit, la început, pentru hobby. Apoi a devenit pasiune. Mereu este ceva nou, este altceva. Este locul unde am văzut că limitele nu există şi că totul depinde de tine să ţi le depaşeşti. ... ... S-a format o echipă în care orice nou venit este "asimilat" cu maximă eficienţă, iar informaţia nou obţinută este distribuită uniform, astfel încât nivelul de creştere este general, iar pierderile devin minime

Alexandru Păun

Orice problemă are o soluție!

Întotdeauna plecăm de la premisa că orice este posibil de realizat.

De ce noi?

OPORTUNITĂȚI DE EXTINDERE A AFACERII LA NIVEL INTERNAȚIONAL

Innovative Web Services vă poate ajuta să vă faceți afacerea cunoscută pe tot mapamondul. Multă lume va crede că, odata ce a ajuns pe Internet, poate fi cunoscut de oricine, oriunde, dar nu este chiar asa de simplu, deoarece există bariere, precum cea lingvstică sau cea culturală. Noi vă putem ajuta în aceste privințe.

CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE ADAPTATĂ AFACERII DVS.

Innovative Web Services vă poate oferi consultanță în domeniul web si IT pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. De fiecare dată când s-a apelat la serviciile noastre de consultanță, ne-am implicat și dedicat acestei sacini, ca și cum ar fi fost afacerea noastră. Rezultatele au fost pe măsură.

ABORDARE UNICĂ, INOVATIVĂ, A SERVICIILOR WEB

Încă de la început, din anul 2004, Innovative Web Services a încercat să ofere servicii unice pe piață, la prețuri decente. Nu de puține ori, am fost surprinși ca industria să genereze subramuri pe modele de microafaceri puse în practică de noi cu luni sau ani înainte ca aceste subramuri să apară public.