logo
loading
IWS lanseaza facturi.epartner.ro, o aplicatie web complet gratuita pentru emiterea si gestionarea facturilor

IWS lanseaza facturi.epartner.ro, o aplicatie web complet gratuita pentru emiterea si gestionarea facturilor

IWS lanseaza facturi.epartner.ro , o aplicatie web complet gratuita pentru emiterea si gestionarea facturilor.

Programul este accesibil oricui, la adresa http://facturi.epartner.ro , acesta fiind o adaptare a modulului de facturare prezent in cadrul aplicatiei e-Partner.

Ca facilitati principale, aplicatia permite: emiterea de facturi fiscale, proforme sau de stornare, emiterea de chitante fiscale, in cazul platilor in numerar, trimiterea facturilor prin e-mail, generarea de documente PDF etc.

Facturile emise pot fi personalizate prin plasarea logo-ului/siglei firmei emitente de facturi pe paginile PDF ce contin informatiile de facturare, si chiar si pe chitantele fiscale.

Aplicatia mai permite si gestionarea unei "liste de preturi" accesibila la emiterea de noi facturi, pentru o mai facila si rapida completare a informatiilor de facturare.
Preturile pot fi exprimate in trei monede (lei, dolari americani sau euro), cursul de schimb al acestora fiind actualizat zilnic in conformitate cu cotatia BNR.

Ca facilitati suplimentare, printre multe altele, aplicatia permite incasarea de plati partiale a facturilor emise, emiterea de penalizari la intarzierea platii facturilor, penalizari partiale (la plati partiale) etc.