logo
loading

Întrebări frecvente

Găzduire web / Web hosting

Unde trebuie copiate fişierele paginii web?

Fişierele paginii web (html, php, jpg, js, swf...) se copiază în directorul public_html. Pentru fisierele CGI folosiţi folderul special: public_html/cgi-bin/

Pot să creez adrese de e-mail, subdomenii sau baze de date?

Bineinţeles, acestea se crează din cPanel. De asemenea în cPanel sunt disponibile şi multe alte setări legate de e-mail, ftp, subdomenii, redirectări, bazele de date, înscriere în motoare de căutare şi alte opţiuni folositoare.

Trebuie să cunosc comenzi Unix/Linux ca să imi găzduiesc site-ul?

Nu. Prin intermediul panoului de administrare aveţi la dispoziţie unelte pe care le puteţi folosi direct din browser pentru a face majoritatea operaţiilor necesare. De asemenea puteţi folosi programe gen FTP, Front Page, etc. pentru a actualiza site-ul.
Întrebări generale vânzări

Ce înseamnă 30 de zile banii înapoi garantat?

Timp de 30 de zile dumneavoastră puteţi testa capacitatile serverului si calitatea serviciilor oferite de IWS. Dacă nu sunteţi multumiţi, noi vă returnăm banii fără nici o întrebare, oricare ar fi motivul dumneavoastră.

Cum se poate face plata?

Plata se poate face prin ordin de plată OP, depunere de numerar la bancă.

Trebuie sa am cont pentru a face plata prin bancă?

Nu este neapărat. În cazul în care vreţi să faceţi plata prin depunere de numerar, aveţi nevoie de o copie tiparită a email-ului cu proforma cu suma aferentă.

Dacă nu am o firmă (sunt persoană fizică) pot beneficia de serviciile IWS?

Bineinteles. Trebuie doar să completaţi în formularul de comandă la campul "Firmă" numele dumneavoastră iar la "Registru comertului / CNP" Codul Numeric Personal pe care îl găsiţi în buletin, paşaport sau certificatul de naştere.

In cazul în care vreau să trec ulterior la un pachet mai mare / mai mic (upgrade / downgrade) cum se procedează? Si cât costă?

Nu va costa absolut nimic, trebuie doar platită diferenţa în cazul în care treceţi la un pachet de găzduire mai mare. În cazul în care doriţi sa treceţi la un pachet de hosting mai mic diferenţa se scade din factura urmatoare. Trimiteţi cererea dumneavoastră pe e-mail.

Pot cumpăra numele de domeniu, fară să găzduiesc site-ul la IWS?

Bineințeles. În momentul în care cumpăraţi un domeniu deveniti proprietar, opţiunea găzduirii web vă aparţine. În cazul în care aveţi nevoie de suport noi vă asigurăm gratuit setarea / transferarea DNS.

La ce interval se face plata / facturarea?

Plata se poate face la 1 lună şi 3 luni.

Sunt reduceri dacă cumpăr numele de domeniu impreună cu un pachet de hosting?

Da. La IWS beneficiaţi de preţuri speciale pentru înregistrarea de domenii împreună cu găzduirea web.

Sunt şi alte costuri pe care trebuie să le plătesc?

IWS susține politica Fară Costuri Ascunse. La preţul pachetelor de hosting şi preţul pentru înregistrarea domeniilor se adaugă TVA (taxa aplicată de Statul Român).

Sunt site-uri care nu pot fi găzduite?

Din punct de vedere tehnic poate fi găzduit ori ce fel de site. Însă conţinutul trebuie să fie în concordanţă cu politica de găzduire IWS.

Cât durează ca un cont nou să fie setat?

În general, conturile de hosting sunt setate în maxim 12 ore iar înregistrarea domeniilor în 24 - 48 ore de la confirmarea plăţii.

Nu sunt facturat corespunzător. Ce pot să fac?

În cazul în care apar erori, vă rugăm să contactaţi serviciul vânzări şi problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp.
Formular de contact